944whistle

navigatie

navigatie

navigatie

autosport

     
     
Sponsoring van de 944whistle!

sponsorvoorstel

     

Reclame is wat een merk zegt. Sponsoring is wat een merk doet. Vandaag de dag zoeken mensen organisaties en merken die ergens voor staan. Waar ze fan van kunnen zijn en waar iets mee te beleven valt. Die zappen ze niet weg op hun TV, maar zoeken ze op. Tijdens een straatvoetbal toernooi, op een zwemfestijn voor hun kinderen of tijdens een race op het circuit. Daar waar het merk het hart van haar doelgroep raakt. Onverwachts, persoonlijk en relevant.

Sponsoring =  impact

Impact die zich vertaalt in emotionele betrokkenheid. En een tastbare associatie. Wat direct resulteert in onderscheidend vermogen en een hogere klantwaardering.

Autoraces trekken altijd veel belangstellenden en kijkers. Zeker het racen met auto’s van het beroemde merk Porsche, staat elke racedag weer garant voor een groot aantal toeschouwers, en er worden altijd erg veel foto’s gemaakt, welke in veel autosportbladen terug te vinden zijn. De modellen, uitstraling en het geluid blijken in de praktijk door iedereen als ultiem te worden ervaren.

Lijkt het je fantastisch om de WCO Porsche met je firmanaam en logo ronde na ronde voorbij te zien rijden of een heel team met Porsches?

Raak je of ben je geďnteresseerd in mogelijkheden voor dit seizoen of ben je gewoon nieuwsgierig naar het verloop van een racedag? Lees dan de bijlage aandachtig door of neem contact met mij op voor een afspraak en dan kunnen we tegelijkertijd bekijken wat jouw interessegebied is en wat ik of wij als team kunnen bieden. De ultieme tegenprestatie. Als sponsor bieden wij u een plek op de auto aan, waar u met stickers, de naam van uw bedrijf en of product kunt laten zien. U wordt op de hoogte gehouden van de race data en op welk circuit er gereden gaat worden, en u wordt in de gelegenheid gesteld de evenementen te bezoeken met familie, vrienden, gezin of zakenrelaties, dit alles in een ongedwongen sfeer.

We helpen je bijvoorbeeld graag mee met het plaatsen van artikelen in lokale of branchemedia. Een redactioneel artikel levert meer op als een dure advertentie, kosten zijn hiermee al terug verdiend. Ook kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van de auto bij evenementen, kortom, genoeg mogelijkheden.
In onderstaande link vind je het sponsorvoorstel van ons team, en uiteraard is individuele sponsoring ook mogelijk.

Als je nog verdere vragen hebt dan kan je me altijd mailen of bellen.